হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
26 SEP 2021 9:22AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসদ দ্রাইব অসিগী মখাতা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৮৫.৬০ কাপথোকখ্রে
অপুনবা কেসকী ০.৯০% এক্তিব কেস ওইদুনা ১%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,০৩,৫৭০নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কোস ২৮,৩২৬ থেংনখি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৭৭%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২৬,০৩২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৩,২৯,০২,৩৫১দা লৈরে
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১.৯৮%) হৌখিবা নুমিৎ ৯৩নিদা ৩%কী মখাদা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৯০%) হৌখিবা নুমিৎ ২৭সিদা ৩%গী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৬.৩২ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 SEP 2021 9:22AM by PIB Delhi
85.60 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.90%
India's Active caseload stands at 3,03,476
28,326 new cases in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.77%
26,032 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,29,02,351
Weekly Positivity Rate (1.98%) less than 3% for last 93 days
Daily positivity rate (1.90%) less than 3% for last 27 days
56.32 cr Total Tests conducted so far