প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাইলৈ চৰ্দাৰধাম ভৱনৰ আধাৰশিলা আৰু চৰ্দাৰধাম দ্বিতীয় পর্বত ছাত্রী নিবাসৰ ভূমি পুজনত অংশগ্ৰহণ কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
10 SEP 2021 1:08PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে ১১ছেপ্টেম্বৰ, ২০২১ৰ পুৱা ১১বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিংযোগে চৰ্দাৰধাম ভৱনৰ আধাৰশিলা আৰু চৰ্দাৰধাম দ্বিতীয় পর্বত ছাত্রী নিবাসৰ ভূমি পুজনত অংশগ্ৰহণ কৰিব৷
চৰ্দাৰধামে সমাজৰ আৰ্থিকভাৱে দুর্বল শ্রেণীৰ লোকসকলৰ শিক্ষা, সামাজিক অৱস্থাৰ পৰিৱর্তন আৰু উন্নয়নৰ লক্ষ্যৰে কাম কৰি আহিছে। যুৱ সম্প্রদায়ৰ কর্মসংস্থাপনৰ সুযোগ সৃষ্টি কৰাত ক্ষেত্ৰতো চৰ্দাৰধামে বৃহৎ ভূমিকা পালন কৰে৷ আহমেদাবাদত নিৰ্মাণ কৰা চৰ্দাৰধাম ভৱনত ছাত্র-ছাত্রীসকলৰ বাবে যাৱতীয় অত্যাধুনিক ব্যৱস্থা আছে। ছাত্রী নিবাসত ২,০০০গৰাকী ছাত্ৰীয়ে তেওঁলোকৰ পাৰিবাৰিক আর্থিক অৱস্থা নির্বিশেষে থাকিব পাৰিব৷
এই উপলক্ষে আয়োজিত অনুষ্ঠানত গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্রী আৰু উপ-মুখ্যমন্ত্রী উপস্থিত থাকিব৷

Prime Minister's Office
PM to perform the Lokarpan of Sardardham Bhavan and Bhoomi Pujan of Sardardham Phase – II Kanya Chhatralaya on 11 September
10 SEP 2021 1:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will perform the Lokarpan of Sardardham Bhavan and Bhoomi Pujan of Sardardham Phase – II Kanya Chhatralaya, on 11th September, 2021 at 11 AM via video conferencing.
Sardardham has been working towards educational & social transformation, upliftment of weaker sections of society and providing employment opportunities to the youth. Set up in Ahmedabad, the Sardardham Bhavan includes state-of-the-art facilities for students, with modern amenities. The Kanya Chhatralaya will be a hostel facility for 2000 girls irrespective of economic criteria.
CM and Deputy CM of Gujarat will also be present on the occasion.