Prime Minister's Office
PM to perform the Lokarpan of Sardardham Bhavan and Bhoomi Pujan of Sardardham Phase – II Kanya Chhatralaya on 11 September
10 SEP 2021 1:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will perform the Lokarpan of Sardardham Bhavan and Bhoomi Pujan of Sardardham Phase – II Kanya Chhatralaya, on 11th September, 2021 at 11 AM via video conferencing.
Sardardham has been working towards educational & social transformation, upliftment of weaker sections of society and providing employment opportunities to the youth. Set up in Ahmedabad, the Sardardham Bhavan includes state-of-the-art facilities for students, with modern amenities. The Kanya Chhatralaya will be a hostel facility for 2000 girls irrespective of economic criteria.
CM and Deputy CM of Gujarat will also be present on the occasion.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বর ১১দা পি.এম.না সর্দারধম ভবনগী লোকরপন অমসুং সর্দারধম ফেজ – II কৈন্য ছত্রলায়াগী ভুমী পুজা পাংথোক্কনি
10 SEP 2021 1:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী সেপ্তেম্বর ১১ অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা পি.এম.না সর্দারধম ভবনগী লোকরপন অমসুং সর্দারধম ফেজ – II কৈন্য ছত্রলায়াগী ভুমী পুজা পাংথোক্কনি।
সর্দারধম অসি এজুকেসনগী ওইবা অমসুং সমাজবু শেমদোকপা, সমাজ অমগী অশোন-অনাবু শৌগৎপা অমসুং নহারোলশিংদা থবক্কী খুদোংচাবা পীবা লোমদা থবক তৌই। অহমেদবাদতা লিংখৎলিবা সর্দারধম ভবন অহানবা ওইনা অসিদা মহৈরোইশিংগী মতমগা চুনরবা খুদোংচাবশিং য়াওরি। কৈন্য ছত্রলায়া অসিনা ইকোনোমীগী ক্রাইতরিয়া খাইদনা নুপীমচা ২০০০গী হোস্তেলগী খুদোংচাবা লৈগনি।
গুজরাতকী সি.এম. অমসুং দিপুতী সি.এম.সু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।