ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୧୧ରେ ସର୍ଦ୍ଦାରଧାମ ଭବନର ଲୋକାର୍ପଣ ଓ ସର୍ଦ୍ଦାରଧାମ ଫେଜ-୨ କନ୍ୟା ଛାତ୍ରାଳୟର ଭୂମିପୂଜନ କରିବେ
10 SEP 2021 1:08PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେପ୍ଟେମ୍ବର ୧୧, ୨୦୨୧ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧ଟା ବେଳେ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ସର୍ବସାଧାରଣ ଭବନର ଲୋକାର୍ପଣ ଓ ସର୍ବସାଧାରଣ ଫେଜ-୨ କନ୍ୟା ଛାତ୍ରାଳୟର ଭୂମିପୂଜନ କରିବେ ।
ସର୍ଦ୍ଦାରଧାମ ସମାଜର ପଛୁଆବର୍ଗଙ୍କ ଶିକ୍ଷା, ସାମାଜିକ ସଶକ୍ତିକରଣ ତଥା ସାମାଜିକ ଉତ୍ଥାନ ପାଇଁ କାମ କରିବା ସହ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ନିଯୁକ୍ତି ସୁଯୋଗ ପ୍ରଦାନ କରୁଛି । ଅହମ୍ମଦାବାଦ ସ୍ଥିତ ସର୍ଦ୍ଦାରଧାମ ଭବନରେ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀଙ୍କୁ ଆଧୁନିକ ତଥା ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ସୁବିଧା ପ୍ରଦାନ କରାଯାଉଛି । କନ୍ୟା ଛାତ୍ରାଳୟରେ ଯେକୌଣସି ଆର୍ଥିକ ବର୍ଗର ୨ ହଜାର ଝିଅଙ୍କୁ ହଷ୍ଟେଲ ସୁବିଧା ମିଳିବ ।
ଗୁଜୁରାଟର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଓ ଉପମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଏହି ଅବସରରେ ଉପସ୍ଥିତ ରହିବେ ।

Prime Minister's Office
PM to perform the Lokarpan of Sardardham Bhavan and Bhoomi Pujan of Sardardham Phase – II Kanya Chhatralaya on 11 September
10 SEP 2021 1:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will perform the Lokarpan of Sardardham Bhavan and Bhoomi Pujan of Sardardham Phase – II Kanya Chhatralaya, on 11th September, 2021 at 11 AM via video conferencing.
Sardardham has been working towards educational & social transformation, upliftment of weaker sections of society and providing employment opportunities to the youth. Set up in Ahmedabad, the Sardardham Bhavan includes state-of-the-art facilities for students, with modern amenities. The Kanya Chhatralaya will be a hostel facility for 2000 girls irrespective of economic criteria.
CM and Deputy CM of Gujarat will also be present on the occasion.