ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଜରାଟର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ଶପଥ ନେବା ପରେ ଭୂପେନ୍ଦ୍ର ପଟେଲଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 SEP 2021 2:57PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୁଜରାଟର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ଶପଥ ନେଇଥିବା ଶ୍ରୀ ଭୂପେନ୍ଦ୍ର ପଟେଲଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ ବିଜୟ ରୂପାନୀଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଏବଂ କହିଛନ୍ତି ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀଭାବେ ୫ବର୍ଷ କାର୍ଯ୍ୟକାଳ ମଧ୍ୟରେ ବିଜୟ ରୂପାନୀ ଜନସାଧାରଣଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ନିମେନ୍ତେ ଅନେକ ପଦକ୍ଷେପ ନେଇଛନ୍ତି । ସେ ସମାଜର ସବୁ ବର୍ଗର ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଅବିଶ୍ରାନ୍ତ ପରିଶ୍ରମ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରି କହିଛନ୍ତି;
ଭୂପେନ୍ଦ୍ର ଭାଇ ଗୁଜରାଟର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀଭାବେ ଶପଥ ନେଇଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ବହୁତ ବହୁତ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ମୁଁ ତାଙ୍କୁ ବହୁ ବର୍ଷରୁ ଜାଣିଛି ଏବଂ ତାଙ୍କର ଅନୁକରଣୀୟ କାର୍ଯ୍ୟଶୈଳୀକୁ ମଧ୍ୟ ଦେଖିଛି । ସେହି କାର୍ଯ୍ୟ ବିଜେପି ସଂଗଠନ ପାଇଁ ହୋଇଥାଇ କି ସାଧାରଣ ପ୍ରଶାସନ ପାଇଁ ଏବଂ ସମସ୍ତ ସାଧାରଣ ଜନତାଙ୍କ ସେବା ପାଇଁ ହୋଇଥାଉ । ଗୁଜରାଟର ବିକାଶ କାର୍ଯ୍ୟରେ ସେ ନିଶ୍ଚିତଭାବରେ ନିଜର ଯୋଗାଦାନ ଦେଉଥିବେ । @Bhupendrapbjp
ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀଭାବେ ୫ବର୍ଷ କାର୍ଯ୍ୟକାଳ ମଧ୍ୟରେ ବିଜୟ ରୂପାନୀ ଲୋକମାନଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ବହୁ ପଦକ୍ଷେପ ନେଇଥିଲେ । ସେ ସମାଜର ସବୁବର୍ଗର ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଅବିଶ୍ରାନ୍ତ ପରିଶ୍ରମ କରିଛନ୍ତି । ମୋତେ ବିଶ୍ୱାସ ଅଛି ଯେ ଆଗକୁ ମଧ୍ୟ ଜନସେବାରେ ଯୋଗଦେବେ ।
@vijayrupanibjp

Prime Minister's Office
PM congratulates Bhupendra Patel on taking oath as CM of Gujarat
13 SEP 2021 2:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Bhupendra Patel on taking oath as Chief Minister of Gujarat. He also praised Vijay Rupani Ji and said that during his five years as CM, Vijay Rupani Ji has undertaken many people-friendly measures. He worked tirelessly for all sections of society.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to Bhupendra Bhai on taking oath as CM of Gujarat. I have known him for years and have seen his exemplary work, be it in the BJP Organisation or in civic administration and community service. He will certainly enrich Gujarat’s growth trajectory. @Bhupendrapbjp
During his five years as CM, Vijay Rupani Ji has undertaken many people-friendly measures. He worked tirelessly for all sections of society. I am certain he will continue to contribute to public service in the times to come. @vijayrupanibjp"