হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
11 SEP 2021 9:43AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭৩.০৫কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩৩,৩৭৬ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৮%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৯১,৫১৬
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৯%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩২,১৯৮ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৩,৭৪,৪৯৭ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৮দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.২৬%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.১০% ) হৌখিবা নুমিৎ ১২নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৪.০১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 SEP 2021 9:43AM by PIB Delhi
73.05 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
33,376 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.18% of total cases
India's Active caseload stands at 3,91,516
Recovery Rate currently at 97.49%
32,198 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,23,74,497
Weekly Positivity Rate (2.26%) less than 3% for last 78 days
Daily positivity rate (2.10%) less than 3% for last 12 days
54.01 cr Total Tests conducted so far