Prime Minister's Office
Mr. Nikolai Patrushev, Secretary of the Security Council of the Russian Federation calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
08 SEP 2021 8:00PM by PIB Delhi
His Excellency Mr. Nikolai Patrushev, Secretary of the Security Council of the Russian Federation called on Prime Minister Shri Narendra Modi earlier today.
Secretary Patrushev briefed Prime Minister on his fruitful exchanges with NSA and EAM earlier in the day and expressed Russia’s strong commitment to further deepen its ‘Special and Privileged Strategic Partnership’ with India.
Prime Minister expressed his appreciation for the visit of the Russian delegation led by Secretary Patrushev at a time when major changes are taking place in the region.
He asked Secretary Patrushev to convey his thanks to President Putin for his constant attention towards the India-Russia Partnership. He also said that he was looking forward to welcoming President Putin in India in the near future, for the bilateral summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রসিয়ন ফেদরেসনগী সেক্যুরিতী কাউন্সিলগী সেক্রেতরী শ্রী নিকোলাই পেত্রুশেবনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
08 SEP 2021 8:00PM by PIB Imphal
ঙসি অঙনবদা রসিয়ন ফেদরেসনগী সেক্যুরিতী কাউন্সিলগী সেক্রেতরী, শ্রী নিকোলাই পেত্রুশেবনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে৷
নুমিৎ অসিগী অঙনবা শরুক্তা প্রধান মন্ত্রীনা এন.এস.এ. অমসুং ই.এ.এম.গা মহৈ য়াল্লবা মওংদা একচেঞ্জশিং তৌনখিবা অদুগী মতাংদা সেক্রেতরী পেত্রুশেবনা শন্দোক্না ফোংদোকখি অমসুং ভারতকা মহাক্কী ‘স্পিসিয়েল এন্দ প্রিভিলেজ স্ত্রাতিজিক পার্তনরশিপ’ অসি মখাতানা হেন্না নিংথিনা লৈহন্নবগী অকনবা মওংদা রসিয়াগী মাইকৈদগী অপাম্বা ফোংদোকখি৷
মফম অসিদা অচৌবা অহোংবশিং লাক্লিবা মতম অসিদা সেক্রেতরী পেত্রুশেবনা লুচিংদুনা লাক্লিবা রসিয়ন দেলিগেসনগী খোঙচৎ অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোংদোকখি৷
ইন্দিয়া-রসিয়া পার্তনরশিপকীদমক লেপ্পা লৈতনা মীৎয়েং চংবিরিবা রাস্ত্রপতি পুতিনদা মহাক্কী থাগৎ ৱাহৈ অসি তম্বিয়ু হায়না মহাক্না সেক্রেতরী পেত্রুসশেবতা হায়খি৷ বাইলেতরলে সম্মিতকীদমক অথুবা মতমদা ভারত্তা লাক্কদৌরিবা রাস্ত্রপতি পুতিনবু তরম্না ওক্নবা মহাক্না শেম-শাদুনা লৈরি হায়না মহাক্নসু ফোংদোকখি৷