প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মালেম পুম্বদা লৈরিবা জেৱিস মীয়ামদা রোস হসনাহগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
07 SEP 2021 10:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজ্রাএলগী প্রধান মন্ত্রী নফ্তলি বেনেত, ইজ্রাএলগী মরু মপাং ওইরিবা মীয়াম অমসুং মালেম পুমবদা লৈরিবা জেৱিস মীয়ামদা রোস হসনাহগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী @naftalibennett, ইজ্রাএলগী মরুপ মপাং ওইরিবা মীয়াম, অমসুং ঙসি রোস হসনাহ পাঙথোক্লিবা মালেম পুমবদা লৈরিবা জেৱিস মীয়াম পুম্নমক্কী মফমদা তরাম তরাম্বা য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। @IsraeliPM"

Prime Minister's Office
PM extends wishes to Jewish people around the world on Rosh Hashanah
07 SEP 2021 10:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his warmest wishes to the Prime Minister of Israel, Naftali Bennett, the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world on the occasion of Rosh Hashanah.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Warmest wishes to Prime Minister @naftalibennett, the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world celebrating Rosh Hashanah today. @IsraeliPM"