প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সতা কৃষ্ণ নগরনা বেদমিন্তন্দা গোল্দ মেদল লৌরকপদা পি.এম.না হরাওবা ফোংদোকখ্রে
05 SEP 2021 10:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিওগী পেরালিম্পিক্সতা কৃষ্ণ নগরনা বেদমিন্তন্দা গোল্দ মেদল লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“#Paralympics তোকিওদা বেদমিন্তনগী শান্নরোইশিংনা নিংথিনা শান্নবা উবদা য়াম্না নুঙাইজৈ। @Krishnanagar99গী মপা লৈতনা মায় পাকপা অসিদা ভারত মচা কয়াগী মায়থোংদা মোমোন মিনোক তম্লি। মহাক্না গোল্দ মেদল ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি। তুংগী অহেনবা তান্নবা কয়াদা খ্বায়দগী মকোক থোংবা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি। #Praise4Para”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Krishna Nagar for winning Gold medal in Badminton at Paralympics Games
05 SEP 2021 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Krishna Nagar for winning Gold medal in Badminton at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy to see our Badminton players excel at the Tokyo #Paralympics. The outstanding feat of @Krishnanagar99 has brought smiles on the faces of every Indian. Congratulations to him for winning the Gold Medal. Wishing him the very best for his endeavours ahead. #Praise4Para"