Prime Minister's Office
PM greets teaching fraternity on Teachers’ Day; pays tributes to Former President Dr. Sarvepalli Radhakrishnan on his Jayanti
05 SEP 2021 9:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the teaching fraternity on the occasion of Teachers’ Day. The Prime Minister has also paid tributes to former President Dr. Sarvepalli Radhakrishnan on his Jayanti.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"On Teachers' Day, greetings to the entire teaching fraternity, which has always played a pivotal role in nurturing young minds. It is commendable how teachers have innovated and ensured the education journey of students continues in the COVID-19 times.
I pay my respects to Dr. S. Radhakrishnan on his Jayanti and recall his distinguished scholarship as well as contributions to our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওজাশিংদা তিচরস দেগী হরাওবা ফোংদোকখ্রে; হান্না রাস্ত্রপতি ওইবিরম্বা দাঃ সর্বেপল্লি রাধাকৃষ্ণননবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
05 SEP 2021 9:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তিচরস দেগী থৌরমদা ওজাশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হান্না রাস্ত্রপতি ওইবিরম্বা দাঃ সর্বেপল্লি রাধাকৃষ্ণননবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখি।
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
তিচরস দে নুমিৎ অসিদা, নৌজরিবা ৱাখলবু শেমগৎপদা চাউরবা থৌদাং লৌবিরিবা,ওজাশিং পুম্বদা হরাওবা ফোংদোকচরি। কোবিদ-১৯গী মতম অসিদা ওজাশিংনা অনৌবা ৱাখলশিং পুথোক্তুনা মহৈরোইশিংবু লেপ্পা লৈতনা মহৈ তম্বিনবা হোৎনরিবা অসিবু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
ঐহাক্না দাঃ এস. রাধাকৃষ্ণননবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎচরি অমসুং মহাক্কী মহৈ-মশিং অমসুং লৈবাক্কীদমক লৌবিখিবা থৌদাংশিং নিংশিংজরি”।