প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সতা শুত্তর সিংহরাজ অধানানা লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
04 SEP 2021 10:04AM by PIB Imphal
পেরালিম্পিক্স গেম্স তোকিওদা শুত্তর সিংহরাজ অধানানা লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ফোংদোকখি;
"হৈথোই-শিন্থোইরবা সিংহরাজ অধানানা অমুক্কা হন্না উৎলি! মহাক্না অতোপ্পা মেদল অমগা ফংবা ঙম্লে, মেদল অসি মিক্স ৫০ মিতর পিস্তোল এস.ঐচ.১ ইভেন্তদা ফংখিবনি৷ মহাক্কী এচিবমেন্ত অসিদা ভারতনা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি৷ মহাকপু থাগৎলি৷ মতুং তারকপা তুংগী পু্ন্সিদা য়াইফবতা ওইননবা মঙোন্দা মঙ্গোল পীরি৷#Paralympics #Praise4Para৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates shooter Singhraj Adhana for winning Silver Medal at Paralympics Games
04 SEP 2021 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated shooter Singhraj Adhana for winning Silver Medal at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The outstanding Singhraj Adhana does it again! He wins yet another medal, this time in the Mixed 50m Pistol SH1 event. India rejoices due to his feat. Congrats to him. Wishing him the very best for the future endeavours. #Paralympics #Praise4Para."