হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
03 SEP 2021 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৭.০৯ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৪৫,৩৫২ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.২২%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৯৯,৭৭৮নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৫%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৪,৭৯১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২০,৬৩,৬১৬ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭০দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৬৬%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৭২% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫২.৬৫ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
03 SEP 2021 9:17AM by PIB Delhi
67.09 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
45,352 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.22% of total cases
India's Active caseload stands at 3,99,778
Recovery Rate currently at 97.45%
34,791 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,20,63,616
Weekly Positivity Rate (2.66%) less than 3% for last 70 days
Daily positivity rate reported to be 2.72%
52.65 cr Total Tests conducted so far