Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 SEP 2021 9:32AM by PIB Delhi
Highest ever 1.33 crore doses have been administered in a single day
65.41 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
More than 18.3 crore doses have been administered in the month of August
41,965 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.15% of total cases
India's Active caseload stands at 3,78,181
Recovery Rate currently at 97.51%
33,964 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,19,93,644
Weekly Positivity Rate (2.58%) less than 3% for last 68 days
Daily positivity rate reported to be 2.61%
52.31 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
01 SEP 2021 9:32AM by PIB Imphal
নোংমগী নুমিৎতা ভেক্সিন দোজ খ্বায়দগী ৱাংবা ওইনা করোর ১.৩৩ কাপথোকখ্রে
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৫.৪১ কাপথোকখ্রে
ওগস্ত থাদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮.৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪১,৯৬৫ লৈরি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৫%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৭৮,১৮১নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫১%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৩,৯৬৪ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,১৯,৯৩,৬৪৪ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৬৮দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৫৮%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৬১% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫২.৩১ তৌখ্রে