প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সকী হায় জম্পতা মরিয়াপন থাঙ্গাবেলুনা লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
31 AUG 2021 6:01PM by PIB Imphal
তোকিওদা পাংথোক্লিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সকী হায় জম্পতা মরিয়াপন থাঙ্গাবেলুনা লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অৱাংবা থাক্তা হেন্না হেন্না কারক্লি!
মরিয়াপন থাঙ্গাবেলু অসি য়াম্না হৈ-শিংই অমসুং ফিভম চেৎলি৷ লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক মঙোন্দা থাগৎপা ফোংদোক্লি৷ মহাক্না ফংলিবা ফল অসিগীদমক ভারতনা চাওথোকপা ফাওই৷ @189thangavelu #Paralympics #Praise4Para"

Prime Minister's Office
PM congratulates Mariyappan Thangavelu for winning Silver Medal in High Jump at Paralympics Games
31 AUG 2021 6:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mariyappan Thangavelu for winning the Silver Medal in High Jump at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Soaring higher and higher!
Mariyappan Thangavelu is synonymous with consistence and excellence. Congratulations to him for winning the Silver Medal. India is proud of his feat. @189thangavelu #Paralympics #Praise4Para"