হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
30 AUG 2021 9:26AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৩.৪৩ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪২,৯০৯ লৈরি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.৫%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৭৬,৩২৪নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫১%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৪,১৫৯ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,১৯,২৩,৪০৫ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৬৫দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৪১%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৩.০২% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫২.০১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
30 AUG 2021 9:26AM by PIB Delhi
63.43 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
42,909 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.15% of total cases
India's Active caseload stands at 3,76,324
Recovery Rate currently at 97.51%
34,763 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,19,23,405
Weekly Positivity Rate (2.41%) less than 3% for last 66 days
Daily positivity rate reported to be 3.02%
52.01 cr Total Tests conducted so far