Ministry of Health and Family Welfare
India achieves a Landmark Milestone with Highest ever Single-Day Vaccination Coverage of over 1 Crore doses
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crossed 62 Cr landmark
Recovery Rate currently at 97.56%
46,759 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,59,775)is 1.10% of Total Cases
Daily Positivity Rate (2.66%) less than 3% for last 33 days
28 AUG 2021 9:45AM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India administered more than 1 Crore COVID-19 vaccine doses yesterday. With the administration of 1,03,35,290vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has surpassed the cumulative figure of 62.29Cr (62,29,89,134) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 67,19,042sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 8 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,56,871
2nd Dose
83,25,399
FLWs
1st Dose
1,83,16,341
2nd Dose
1,29,59,237
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,84,30,359
2nd Dose
2,46,73,492
Age Group 45-59 years
1st Dose
12,80,70,436
2nd Dose
5,23,07,413
Over 60 years
1st Dose
8,57,02,692
2nd Dose
4,38,46,894
Total
62,29,89,134
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
The recovery of31,374patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,18,52,802.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.56%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 62 consecutive days now.
46,759new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently3,59,775. Active cases presently constitute 1.10% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 17,61,110tests being conducted. India has so far conducted over 51.68 Cr (51,68,87,602) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.19% remains less than 3% for the last 64 days now. The Daily Positivity rate stands at 2.66%. The daily Positivity rate has remained below 3% for the last 33 days and below 5% for 82 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতনা দোজ কোতি ১ হেন্না নোংমগী নুমিৎতা খ্বায়দগী ৱাংনা ভেক্সিনেসন কভরেজ তৌদুনা মশক থোক্না মায় পাকপা ঙমখ্রে
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৬২ লানখ্রে
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা রিকভরী রেত অসি ৯৭.৫৬%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫৬,৭৫৯ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ(৩,৫৯,৭৭৫) অসি অপুনবা কেসকী ১.১০%নি
নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.৬৬%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৩৩নি শুরে
28 AUG 2021 9:45AM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতকী ঙরাং কোবিদ-১৯ ভেক্সিন দোজ কোতি ১ লানখ্রে৷ ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ১,০৩,৩৫,২৯০ কাপতুনা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ৬২.২৯(৬২,২৯,৮৯,১৩৪) লানখ্রে৷ হায়রিবা অসি সেসন ৬৭,১৯,০৪২দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৮ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৫৬,৮৭১
অনিশুবা দোজ
৮৩,২৫,৩৯৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,১৬,৩৪১
অনিশুবা দোজ
১,২৯,৫৯,২৩৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩,৮৪,৩০,৩৫৯
অনিশুবা দোজ
২,৪৬,৭৩,৪৯২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২,৮০,৭০,৪৩৬
অনিশুবা দোজ
৫,২৩,০৭,৪১৩
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮,৫৭,০২,৬৯২
অনিশুবা দোজ
৪,৩৮,৪৬,৮৯৪
অপুনবা
৬২,২৯,৮৯,১৩৪
লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী স্কোপ অসি চাওথোকহন্নবা অমসুং খোঙজেল য়াংখৎহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা য়াম্না কন্না হোৎনৈ৷
হৌখিবা পুং ২৪দা পোসেন্ত ৩১,৩৭৪ রিকভর তৌরকখিবা অসিনা রিকভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,১৮,৫২,৮০২ হেনগৎহনখ্রে৷
রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা ৯৭.৫৬%দা লৈরি
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৬২নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৬,৭৫৯ লাকখি৷
হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৫৯,৭৭৫নি। হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.১০%দগী তানা লৈখ্রে, মশিং অসি ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৭,৬১,১১০ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫১.৬৮ হেন্না (৫১,৬৮,৮৭,৬০২) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২.১৯% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৬৪নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ২.৬৬% ওই৷ নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৩৩নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ হৌজিক্তি নুমিৎ ৮২নি শুরে৷