প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা দ্রোনগী কাংলোনশিং অসিনা সেক্তর অসিগী ওইনা ভারত্তা মরু ওইবা তাঙ্কক অমা পুরক্লে: পি.এম.
26 AUG 2021 1:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনৌবা দ্রোনগী কাংলোনশিং অসিনা সেক্তর অসিগী ওইনা ভারত্তা মরু ওইবা তাঙ্কক অমা পুরক্লে হায়না ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না অনৌবা দ্রোনগী কাংলোনশিং অসিনা সেক্তর অসিদা থবক তৌরিবা স্তার্ত-অপশিং অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংদা চাওনা কানবা পীরগনি হায়নসু ফোঙদোকখ্রে।
মথং-মথং ত্বিত তৌদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অনৌবা দ্রোনগী কাংলোনশিং অসিনা সেক্তর অসিগী ওইনা ভারত্তা মরু ওইবা তাঙ্কক অমা পুরক্লে। কাংলোনশিং অসি থাজবা অমসুং সেল্ফ-সর্তিফিকেসনদা য়ুম্ফম ওইরি। এপ্রুবেলশিং, কম্প্লাইন্সকী মথৌ তাবশিং অমসুং এন্ত্রীগী অথিংবশিং শীংথানীংঙাই ওইনা হন্থহনখ্রে।
অনৌবা দ্রোনগী কাংলোনশিং অসিনা সেক্তর অসিদা থবক তৌরিবা স্তার্ত-অপশিং অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংদা চাওনা কানবা পীরগনি। মসিনা ইন্নোভেসন অমসুং বিজিনেসকী অনৌবা ওইথোকপশিংগী লম্বী য়াৎলগনি। মসিনা ভারতপু দ্রোন হব অমা ওইহন্নবা ইন্নোভেসন, তেক্নোলোজী অমসুং ইঞ্জিনীয়রিংদা ভারতকী মপাঙ্গল হেনগৎহনবদা মতেং ওইরগনি।"

Prime Minister's Office
The new Drone Rules usher in a landmark moment for this sector in India: PM
26 AUG 2021 1:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the new Drone Rules usher in a landmark moment for this sector in India. He also said that the new Drone Rules will tremendously help start-ups and our youth working in this sector.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"The new Drone Rules usher in a landmark moment for this sector in India. The rules are based on the premise of trust and self-certification. Approvals, compliance requirements and entry barriers have been significantly reduced.
The new Drone Rules will tremendously help start-ups and our youth working in this sector. It will open up new possibilities for innovation & business. It will help leverage India’s strengths in innovation, technology & engineering to make India a drone hub."