প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মুষলধাৰ বৰষুণ আৰু বানৰ কবলত পৰা সকলক সকাহ দিয়াৰ বাবে মধ্য প্ৰদেশ চৰকাৰৰ সৈতে ঘনিস্থ ভাবে কাম কৰি আছে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে : প্ৰধানমন্ত্ৰী
04 AUG 2021 1:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে মুষলধাৰ বৰষুণ আৰু বানৰ কবলত পৰা সকলক সকাহ দিয়াৰ বাবে মধ্য প্ৰদেশ চৰকাৰৰ সৈতে ঘনিস্থ ভাবে কাম কৰি আছে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে। ৰাজ্যখনৰ পৰিস্থিতি পৰ্যালোচনা কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী শিৱৰাজ সিং চৌহানৰ সৈতে বাৰ্তালাপতো মিলিত হৈছে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশ কৰা বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“ধাৰাষাৰ বৰষুণ আৰু বানৰ কবলত পৰা জনতাৰ সেৱাত ব্ৰতী হোৱা মধ্য প্ৰদেশ চৰকাৰৰ সৈতে ঘনিস্থ ভাবে কাম কৰি আছে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে। মই মুখ্যমন্ত্ৰী @ChouhanShivrajৰ সৈতে কথা পাতিছো আৰু ৰাজ্যখনৰ পৰিস্থিতিৰ পৰ্যালোচনা কৰিছো। মই সকলোৰে নিৰাপত্তা আৰু কল্যাণ কামনাৰে প্ৰাৰ্থনা কৰিছো।

Prime Minister's Office
Central Government is working closely with MP Government to assist those affected by heavy rainfall and flooding in parts of the state: PM
04 AUG 2021 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the Central Government is working closely with the Madhya Pradesh Government to assist those affected by heavy rainfall and flooding in parts of the state. The Prime Minister has also spoken to the Chief Minister, Shri Shivraj Singh Chouhanand reviewed the situation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Central Government is working closely with the Madhya Pradesh Government to assist those affected by heavy rainfall and flooding in parts of the state. I have spoken to CM @ChouhanShivraj and reviewed the situation. I pray for everyone’s safety and well-being."