Prime Minister's Office
Central Government is working closely with MP Government to assist those affected by heavy rainfall and flooding in parts of the state: PM
04 AUG 2021 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the Central Government is working closely with the Madhya Pradesh Government to assist those affected by heavy rainfall and flooding in parts of the state. The Prime Minister has also spoken to the Chief Minister, Shri Shivraj Singh Chouhanand reviewed the situation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Central Government is working closely with the Madhya Pradesh Government to assist those affected by heavy rainfall and flooding in parts of the state. I have spoken to CM @ChouhanShivraj and reviewed the situation. I pray for everyone’s safety and well-being."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেন্দ্র লৈঙাক্না এম.পি. লৈঙাক্কা স্তেত অসিগী শরুক খরদা নোং কন্না চুবা অমদি ঈচাউনা শোকহল্লবশিংদা তেংবাংনবা থবক পায়খৎমিন্নরি: পি.এম.
04 AUG 2021 1:23PM by PIB Imphal
কেন্দ্র লৈঙাক্না মধ্য প্রদেশ লৈঙাক্কা স্তেত অসিগী শরুক খরদা নোং কন্না চুবা অমসুং ঈচাউনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা মতেং পাংননবা থবক পুন্না পায়খৎমিন্নরি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে‍। প্রধান মন্ত্রীনা মুখ্য মন্ত্রী শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহানগা ৱারী শানখ্রে অমদি ফীভমসু য়েংশিনখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
কেন্দ্র লৈঙাক্না মধ্য প্রদেশ লৈঙাক্কা স্তেত অসিদা নোং কন্না চুবা অমদি ঈচাউনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা তেংবাংনবগীদমক পুন্না থবক পায়খৎমিন্নরি‍। ঐনা সি.এম. @ChouhanShivraj গা ৱারী শানরে অমদি ফীভমসু য়েংশিল্লে‍। ঐনা পুম্নমক্কী শাফনবগী অমদি তেক্ত-কায়দনা লৈনবগীদমক্তা থৌনিজরি‍।