প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওগস্তকী তারিখ ৯দা পি.এম.-কিসানগী মথংগী ইন্সতোলমেন্ত রিলিজ তৌরগনি
07 AUG 2021 1:58PM by PIB Imphal
২০২১, ওগস্তকী তারিখ ৯গী নুংথিলগী পুং ১২ তাবা মতমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী কিশান সম্মান নিধি (পি.এম.-কিসান) স্কিমগী মখাদা ফাইনান্সিয়েল বেনিফিৎকী মথংগী ইন্সতোল্মেন্ত অদু রিলিস তৌরগনি৷ মসিনা লৌমীগী ইমুং বেনিফিসরী কোতি ৯.৭৫ হেনবদা লুপা কোতি ১৯,৫০০ হেন্না ত্রান্সফর তৌবা ঙমহল্লগনি৷ থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা লৌমী বেনিফিসরীশিংগা ৱারী-ৱতায় শানরগনি অমসুং লৈবাক অসিদসু ৱা ঙাংলগনি৷
পি.এম.-কিসানগী মরমদা
পি.এম.-কিসান স্কিমগী মখাদা, ইলিজিবল ওইরবা লৌমীগী ইমুং বেনিফিসরী অদুদা চহিগী ওইনা লুপা ৬০০০/কী শেল-থুমগী ওইবা মতেং পী, পীরিবা মতেং অসি থা মরি-মরিনা শাবা ইন্সতোলমেন্ত অহুমদা লুপা ২০০০-২০০০গী চাংদা পী৷ ফন্দ অসি বেনিফিসরীশিংগী বেঙ্ক একাউন্তশিংদা দাইরেক্লী ত্রান্সফর তৌই৷ স্কিম অসিদা, হৌজিক ফাওবদা লুপা কোতি লাখ ১.৩৮ হেনবগী শেনফম লৌমীগী ইমুংশিংদা ত্রান্সফর তৌখ্রে৷
থৌরম অসিদা কেন্দ্রগী লৌমী-শিংউ মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি৷

Prime Minister's Office
PM to release next instalment of PM-KISAN on 9th Aug
07 AUG 2021 1:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release the next instalment of financial benefit under Pradhan Mantri Kisan Samman Nidhi (PM-KISAN) scheme on 9th August, 2021 at 12:30 PM via video conferencing. This will enable the transfer of an amount of more than Rs. 19,500 crores to more than 9.75 crores beneficiary farmer families. Prime Minister will interact with farmer beneficiaries during the event and will also address the nation.
About PM-KISAN
Under the PM-KISAN scheme, a financial benefit of Rs. 6000/- per year is provided to the eligible beneficiary farmer families, payable in three equal 4-monthly installments of Rs.2000/- each. The fund is transferred directly to the bank accounts of the beneficiaries. In this scheme, Samman Rashi of over Rs. 1.38 lakh crores has been transferred to farmer families so far.
Union Agriculture Minister will also be present on the occasion.