প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী নোংচুপ বেঙ্গলগী ঈশিং-ঈচাউনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা ক্ষেত্রিপুরন পীবদা অয়াবা পীখ্রে
04 AUG 2021 8:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নোংচুপ বেঙ্গলগী শরুকশিংদা ঈশিং-ঈচাউ থোকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী ক্ষেত্রিপুরন পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদসু মহাক্না লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও.গী ত্বিত অমনা হায়খি, “নোংচুপ বেঙ্গলগী শরুকশিংদা ঈশিং-ঈচাউ থোকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২-২গী ক্ষেত্রিপুরন পীরগনি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for West Bengal flood victims
04 AUG 2021 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh to be given to the next of kin of those who lost their lives due to flooding in parts of West Bengal. He also announced Rs. 50,000 to those injured.
A PMO tweet said, "An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives due to flooding in parts of West Bengal. The injured would be given Rs. 50,000."