প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নোংচুপ বেঙ্গলগী সি.এম.গা রাজ্য অসিগী শরুকশিংদা ওইরিবা ঈচাউগী ফীভমগী মতাংদা ৱারী শানখ্রে
04 AUG 2021 1:27PM by PIB Imphal
শরুকশিংদা দামশিংদগী ঈশিং থাদোকপনা মরম ওইরগা ঈচাউ থোকপগী ফীভম লাক্লিবা অসিগী মতাংদা ৱারী শানখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ফীভম অসি লাকশিন্নবা কেন্দ্রদগী অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবসু পীখ্রে।
পি.এম.ও.গী ত্বিত অমনা হায়খি, “পি.এম.@narendramodiনা দবল্যু.বি.গী সি.এম. @MamataOfficialগা রাজ্য অসিগী শরুকশিংদা দামশিংদগী ঈশিং থাদোকপনা মরম ওইরগা ঈচাউ থোকপগী ফীভম লাক্লিবা অসিগী মতাংদা ৱারী শানখ্রে। পি.এম.না ফীভম অসি লাকশিন্নবা কেন্দ্রদগী অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবসু পীখ্রে।
পি.এম. মোদীনা শোকহল্লবা মফমশিংদা লৈরিবশিং শাফনা অমসুং তেক্তা-কাইদনা লৈনবা থৌনীখ্রে।”

Prime Minister's Office
PM speaks to West Bengal CM on flood situation in parts of the state
04 AUG 2021 1:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to West Bengal Chief Minister Ms Mamata Banerjee on the flood situation caused by water discharge from dams in parts of the state. The Prime Minister also assured all possible support from the Centre to help mitigate the situation.
A PMO tweet said, "PM @narendramodi spoke to WB CM @MamataOfficial on the flood situation caused by water discharge from dams in parts of the state. PM assured all possible support from the Centre to help mitigate the situation.
PM Modi prays for the safety and wellbeing of those in affected areas."