Prime Minister's Office
PM speaks to West Bengal CM on flood situation in parts of the state
04 AUG 2021 1:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to West Bengal Chief Minister Ms Mamata Banerjee on the flood situation caused by water discharge from dams in parts of the state. The Prime Minister also assured all possible support from the Centre to help mitigate the situation.
A PMO tweet said, "PM @narendramodi spoke to WB CM @MamataOfficial on the flood situation caused by water discharge from dams in parts of the state. PM assured all possible support from the Centre to help mitigate the situation.
PM Modi prays for the safety and wellbeing of those in affected areas."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পশ্চিম বংগৰ বান পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত ৰাজ্যখনৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ
04 AUG 2021 1:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পশ্চিম বংগৰ কিছু অংশত বান্ধসমূহে পানী এৰি দিয়াৰ বাবে উদ্ভৱ হোৱা বান পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত ৰাজ্যখনৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী মমতা বেনাৰ্জীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে তেওঁক তদুপৰি পৰিস্থিতি প্ৰশমনত সহায়ৰ অৰ্থে কেন্দ্ৰৰপৰা সম্ভৱপৰ সকলো সাহায্য় আগবঢ়োৱাৰ আশ্বাস প্ৰদান কৰে।
পিএমঅ’ৰ এটা টুইটত এইবুলি উল্লেখ, "প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi এ পশ্চিম বংগৰ কিছু অংশত বান্ধসমূহে পানী এৰি দিয়াৰ বাবে উদ্ভৱ হোৱা বান পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত ৰাজ্যখনৰ মুখ্যমন্ত্ৰী @MamataOfficial ৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁক তদুপৰি পৰিস্থিতি প্ৰশমনত সহায়ৰ অৰ্থে কেন্দ্ৰৰপৰা সম্ভৱপৰ সকলো সাহায্য় আগবঢ়োৱাৰ আশ্বাস প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে প্ৰভাৱিত অঞ্চলসমূহৰ জনসাধাৰণৰ সুৰক্ষা আৰু কল্যাণৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনায়।"