প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে তৃতীয় আগষ্টত গুজৰাটত প্রধানমন্ত্রী গৰীব কল্যাণ অন্ন যোজনাৰ সুবিধাভোগীসকলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰিব
01 AUG 2021 9:11PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে তৃতীয় আগষ্টৰ দুপৰীয়া ১২টা ৩০ মিনিটত গুজৰাটত প্রধানমন্ত্রী গৰীব কল্যাণ অন্ন যোজনাৰ সুবিধাভোগীসকলৰ সৈতে ভিডিঅ' কনফাৰেন্সৰ মাধ্যমত মত বিনিময় কৰিব।
এই প্রকল্প সম্পর্কে মানুহৰ মাজত সচেতনতা গঢ়ি তুলিবলৈ এক বিশেষ কর্মসূচীৰ সূচনা কৰা হ'ব।
প্রধানমন্ত্রী গৰীব কল্যাণ অন্ন যোজনা (পিএমজিকেএৱাই) সম্পর্কে :
কোভিড – ১৯ মহামাৰীৰ ফলত আর্থিক সঙ্কটত পৰা লোকসকলৰ সুবিধাৰ বাবে আৰু তেওঁলোকৰ খাদ্য সুৰক্ষা নিশ্চিত কৰিবলৈ প্রধানমন্ত্রীয়ে পিএমজিকেএৱাইৰ সূচনা কৰিছে। এই যোজনাত জাতীয় খাদ্য সুৰক্ষা আইনত থকা সকলো সুবিধাভোগীৰ বাবে গাইপতি ৫ কেজি অতিৰিক্ত খাদ্যশস্য দিয়া হয়।
গুজৰাটৰ মুখ্যমন্ত্রী আৰু উপমুখ্যমন্ত্রী এই অনুষ্ঠানত উপস্থিত থাকিব।

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Gujarat on 3rd August
01 AUG 2021 9:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Gujarat on 3rd August 2021 at 12:30 PM via video conferencing.
A public participation programme is being launched in the state to create further awareness about the scheme.
About Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana (PMGKAY)
PMGKAY is a food security welfare scheme that was envisaged by the Prime Minister to provide assistance and help mitigate the economic impact of Covid-19. Under PMGKAY, 5 Kg/person additional food grain is given to all beneficiaries covered under National Food Security Act.
CM and Deputy CM of Gujarat will also be present on the occasion.