প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওগস্ত ৩দা গুজরাত্তা প্রধান মন্ত্রী গরীব কল্যান অন্না য়োজনাগী বেনিফিসরীশিংগা উনগনি
01 AUG 2021 9:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী ওগস্ত ৩গী নুমিৎয়ুংবা মতুং ১২:৩০ তাবা মতমদা গুজরাত্তা প্রধান মন্ত্রী গরীব কল্যান অন্না য়োজনাগী বেনিফিসরীশিংগা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা উনগনি।
স্কীম অসিগী মরমদা হেন্না মীয়ামদা খঙহন্নবা মীয়াম্না শরুক য়াবা থৌরম অসি রাজ্য অসিদা হৌদোকপনি।
প্রধান মন্ত্রী গরীব কল্যান অন্না য়োজনা (পি.এম.জি.কে.এ.ৱাই.)গী মরমদা
পি.এম.জি.কে.এ.ৱাই. অসি কোবিদ-১৯ শাফুনা শেল-থুমদা পীরিবা চৈথেং অসি কোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মিৎয়েং মখাদা পীবা ফুদ সেক্যুরিতী ৱেলফিয়র স্কীমনি। পি.এম.জি.কে.এ.ৱাই.গী মখাদা, নেস্নেল ফুদ সেক্যুরিতী এক্তকী মখাদা লৈবা বেনিফিসরী পুন্বা অহেনবা চেং হৱাই মী অমদা কে.জি.৫ পীরি।
গুজরাতকী সি.এম. অমসুং দিপুতী সি.এম.না থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Gujarat on 3rd August
01 AUG 2021 9:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana in Gujarat on 3rd August 2021 at 12:30 PM via video conferencing.
A public participation programme is being launched in the state to create further awareness about the scheme.
About Pradhan Mantri Garib Kalyan Anna Yojana (PMGKAY)
PMGKAY is a food security welfare scheme that was envisaged by the Prime Minister to provide assistance and help mitigate the economic impact of Covid-19. Under PMGKAY, 5 Kg/person additional food grain is given to all beneficiaries covered under National Food Security Act.
CM and Deputy CM of Gujarat will also be present on the occasion.