প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শিৰমোৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
এককালীন সাহাৰ্য ঘোষণা
28 JUN 2021 10:58PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে হিমাচল প্রদেশৰ শিৰমৌৰত সংঘটিত দুর্ঘটনাত প্রাণহানিৰ ঘটনাত গভীৰ শোক প্রকাশ কৰাৰ লগতে তেওঁ আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰে৷
টুইটাৰযোগে এক শোকবাৰ্তাত প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, এই দুর্ঘটনাত মৃত লোকসকলৰ পৰিয়ালবর্গক পিএমএনআৰএফৰ পৰা ২লাখ টকাকৈ আৰু আহতসকলক ৫০ হাজাৰ টকাকৈ এককালীন সাহায্য প্ৰদান কৰা হ’ব৷
প্রধানমন্ত্রীয়ে টুইটাৰত লগতে কয়, “হিমাচল প্রদেশৰ শিৰমৌৰত সংঘটিত দুর্ঘটনাত প্রাণহানিৰ ঘটনা অতি হৃদয়বিদাৰক। মই মৃতকৰ পৰিয়ালবর্গৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰাৰ লগতে আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো৷ পিএমএনআৰএফৰ পৰা মৃতকৰ পৰিয়ালবর্গক ২ লাখ টকা আৰু আহতসকলক ৫০ হাজাৰ টকাকৈ এককালীন সাহাৰ্য প্ৰদান কৰা হ’ব।”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Sirmaur
Announces ex gratia
28 JUN 2021 10:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled lose of lives due to an accident in Sirmaur Himachal Pradesh. He also prayed for the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be provided to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured, said the Prime Minister in a PMO tweet.
The tweet said:
"Pained by the loss of lives due to an accident in Sirmaur, HP. Condolences to the bereaved families and prayers with the injured. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be provided to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM Modi"