প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সির্মৌরগী খুদোংথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
ক্ষেত্রীপুরোন লাউথোকখ্রে
28 JUN 2021 10:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিমাচল প্রদেশকী সির্মৌরগী খুদোংথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না অশোকপশিংগীদমকসু থৌনিখ্রে।
ক্ষেত্রীপুরোন ওইনা লুপা লাখ ২ অমমদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না পি.এম.ও. ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
ত্বীত অসিনা হায়রি:
"হিমাচল প্রদেশকী খুদোংথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদবশিংগীদমক নুঙাইজদে। লৈখ্রিদবশিংগী ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিংগীদমক থৌনিজরি। ক্ষেত্রীপুরোন ওইনা লুপা লাখ ২ অমমদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. মোদী”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Sirmaur
Announces ex gratia
28 JUN 2021 10:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled lose of lives due to an accident in Sirmaur Himachal Pradesh. He also prayed for the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be provided to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured, said the Prime Minister in a PMO tweet.
The tweet said:
"Pained by the loss of lives due to an accident in Sirmaur, HP. Condolences to the bereaved families and prayers with the injured. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be provided to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM Modi"