প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রাগী রাইগরদা থোকখিবা চীং কিন্থবগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ক্ষেত্রীপুরোন লাওথোকখ্রে
23 JUL 2021 6:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রাগী রাইগরদা থোকখিবা চীং কিন্থবগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মহারাস্ত্রাগী রাইগরদা থোকখিবা চীং কিন্থবগী থৌদোক অমদা পুন্সি মাংখিবা অসি অৱাবা অমনি। অৱাবা তারবা ইমুংশিংদা ঐহাক্না অৱাবা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং য়াম্না থুনা ফবা ওইরসনু হায়না নিজরি।
নোং কন্না চুবদগী মহারাস্ত্রাদা ওইরিবা ফিভম অসি য়াম্না কুপ্না য়েংশিল্লি অমসুং অৱাবা তারবা মফমশিংদা মতেং পীরি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ ক্ষেত্রীপুরোন পীবা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীবা হায়নসু লাওথোকখি।
পি.এম.ও.গী ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মহারাস্ত্রাগী রাইগরদা থোকখিবা চীং কিন্থবগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ ক্ষেত্রীপুরোন ওইনা পি.এম. @narendramodiনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীবা। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a landslide in Raigad, Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF
23 JUL 2021 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a landslide in Raigad, Maharashtra.
In a tweet, the Prime Minister said, "Anguished by the loss of lives due to a landslide in Raigad, Maharashtra. My condolences to the bereaved families. I wish the injured a speedy recovery.
The situation in Maharashtra due to heavy rains is being closely monitored and assistance is being provided to the affected."
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh to be given to the next of kin of those who lost their lives and Rs. 50,000 to those injured.
In a PMO tweet, the Prime Minister said, "PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who lost their lives due to a landslide in Raigad, Maharashtra. Rs. 50,000 would be given to the injured."