প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মহারাস্ত্রদা ওইরিবা ঈচাওগী ফীভমগী মতাংদা মহারাস্ত্রগী সি.এম.গা ৱারী শাখ্রে
22 JUL 2021 9:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী উদ্ধব থাকরেগা ৱারী শানখ্রে অমসুং নোং কন্না চুবা অমদি ঈচাও থোকপনা মরম ওইরগা মহারাস্ত্রগী শরুক খরাদা ওইরিবা ফীভমগী মতাংদা খন্নখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "মহারাস্ত্রগী সি.এম. শ্রী উদ্ধব থাকরেগা ৱারী শানরে অমসুং নোং কন্না চুবা অমদি ঈচাও থোকপনা মরম ওইরগা মহারাস্ত্রগী শরুক খরাদা ওইরিবা ফীভমগী মতাংদা খন্নখ্রে। ফীভম অসি লাকশিন্নবা কেন্দ্রনা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবা পীখ্রে। মীপুম খুদিংমক শাফনা অমসুং তেক্তা-কাইদনা লৈনবা থৌনীজরি। @OfficeofUT "

Prime Minister's Office
PM speaks to Maharashtra CM about flood situation in Maharashtra
22 JUL 2021 9:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Maharashtra Chief Minister Shri Uddhav Thackeray and discussed the situation in parts of Maharashtra in the wake of heavy rainfall and flooding.
In a tweet, the Prime Minister said, "Spoke to Maharashtra CM Shri Uddhav Thackeray and discussed the situation in parts of Maharashtra in the wake of heavy rainfall and flooding. Assured all possible support from the Centre to mitigate the situation. Praying for everyone’s safety and well-being. @OfficeofUT"