প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অসাধি একাদসিদা পি.এম.না মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
20 JUL 2021 10:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসাধি একাদসিদা মীয়ামগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকলখিবদা, “অসাধি একদসিগী য়াইফরবা থৌরম অসিদা মীপুম খুদিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। অখন্নবা নুমিৎ অসিদা ঐখোয়না লোর্দ বিত্থলগী মফমদা নুংঙাই য়াইফবা অমদি হকশেল ফনা লৈনবগীদমক ঐখোয়না থৌনিজরি‍। ভারকরি মুভমেন্তনা ঐখোয়গী খ্বাইদগী ফজবা নাৎ-চৎনবী উৎলি অমদি নুংশিনবা অমসুং অমত্তা ওইবদা য়ুম্ফম ওইরি‍‍।"

Prime Minister's Office
PM greets people on occasion of Ashadhi Ekadashi
20 JUL 2021 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Ashadhi Ekadashi.
In a tweet, the Prime Minister said, "On the auspicious occasion of Ashadhi Ekadashi, my greetings to everyone. On this special day, we pray to Lord Vitthal to bless us with abundance of happiness and good health. The Varkari movement represents the finest of our traditions and emphasises on harmony and equality."