মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রী-মন্দলনা ভারত অমসুং কিংদম ওফ দেনমার্ক্কী মরক্তা হেল্থ অমসুং মেদিসিনগী লমদা মতেং পীননবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অয়াবা পীখ্রে
14 JUL 2021 4:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী-মন্দলনা ভারত সরকারগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং কিংদম ওফ দেনমার্ক্কী হকশেল মন্ত্রালয়গী মরক্তা হেল্থ অমসুং মেদিসিনগী লমদা মতেং পীননবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অমা অয়াবা পীখ্রে।
কান্নবশিং:
বাইলেতরেল মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং অসিনা হেল্থ সেক্তরদা পুন্না থবক পাইখৎমিন্নবা অমসুং তেক্নোলোজী খুমাং চাউশিনহনবগী খুত্থাংদা ভারত সরকারগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং কিংদম ওফ দেনমার্ক্কী হকশেল মন্ত্রালয়গী মরক্তা মতেং পীনবদা পুক্নিং থৌগৎলগনি। মসিনা ভারত অমসুং দেনমার্ক্কী মরক্তা বাইলেতরেলগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।
বাইলেতরেল মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং অসিনা হেল্থ সেক্তরদা পুন্না থবক পাইখৎমিন্নবা অমসুং রিসর্চ খুমাং চাউশিনহনবগী খুত্থাংদা ভারত সরকারগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং কিংদম ওফ দেনমার্ক্কী হকশেল মন্ত্রালয়গী মরক্তা মতেং পীনবদা পুক্নিং থৌগৎলগনি। মসিনা লৈবাক অনিমক্কী মীয়ামগী পব্লিক হেল্থ স্তেতস ফগৎহনবদা মতেং পাংলগনি।

Cabinet
Cabinet approves Memorandum of Understanding (MoU) between India and Kingdom of Denmark on Cooperation in the field of Health and Medicine
14 JUL 2021 4:07PM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi has approved the Memorandum of Understanding (MoU) between the Ministry of Health & Family Welfare of the Government of the Republic of India and the Ministry of Health of the Kingdom of Denmark on Cooperation in the field of Health and Medicine.
Benefits:
The bilateral Memorandum of Understanding will encourage cooperation between the Ministry of Health and Family Welfare of the Republic of India and the Ministry of Health of the Kingdom of Denmark through joint initiatives and technology development in the health sector. It will strengthen bilateral ties between India and Denmark.
The bilateral Memorandum of Understanding shall encourage cooperation between the Ministry of Health and Family Welfare of the Republic of India and the Ministry of Health of the Kingdom of Denmark through joint initiatives and development of research in the health sector. This will facilitate in improving the public health status of the people of both the countries.