প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিমাচল প্রদেশতা নোং কন্না চুবগী মরমদা নুংনাংবা ফোংদোকখ্রে
12 JUL 2021 5:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিমাচল প্রদেশতা নোং কন্না চুবগী মরমদা নুংনাংবা ফোংদোকখ্রে অমসুং ফিভম অসি য়াম্না কুপ্না য়েংশিল্লি হায়খ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “হিমাচল প্রদেশতা নোং কন্না চুবগী ফিভম কুপ্না য়েংশিল্লি। ওথোরিতীশিংনা রাজ্য সরকারগা পুন্না থবক তৌমিন্নরি। পীবা য়াবা মতেং পীরি। অৱাবা নংলবা মফমশিংদা তেক্ত-কাইদনবা ঐহাক্না থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM expresses concerns about heavy rains in Himachal Pradesh
12 JUL 2021 5:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed concerns about heavy rains in Himachal Pradesh and said the situation is being closely monitored.
In a tweet, the Prime Minister said, "The situation in Himachal Pradesh due to heavy rains is being closely monitored. Authorities are working with the State Government. All possible support is being extended. I pray for the safety of those in affected areas."