Prime Minister's Office
PM expresses concerns about heavy rains in Himachal Pradesh
12 JUL 2021 5:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed concerns about heavy rains in Himachal Pradesh and said the situation is being closely monitored.
In a tweet, the Prime Minister said, "The situation in Himachal Pradesh due to heavy rains is being closely monitored. Authorities are working with the State Government. All possible support is being extended. I pray for the safety of those in affected areas."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হিমাচল প্ৰদেশত প্ৰবল বৰষুণক লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ উদ্বেগ
12 JUL 2021 5:34PM by PIB Guwahati
হিমাচল প্ৰদেশত প্ৰবল বৰষুণক লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উদ্বেগ প্ৰকাশ কৰিছে আৰু পৰিস্থিতিটো সমনোযোগেৰে নিৰীক্ষণ কৰি থকা হৈছে বুলি কয়।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "প্ৰবল বৰষুণৰ বাবে হিমাচল প্ৰদেশত উদ্ভৱ হোৱা পৰিস্থিতি সমনোযোগেৰে নিৰীক্ষণ কৰি থকা হৈছে। কৰ্তৃপক্ষসমূহে ৰাজ্য চৰকাৰখনৰ সৈতে কাম কৰি আছে। সম্ভৱপৰ সকলো সহায়তা আগবঢ়াই থকা গৈছে। মই প্ৰভাৱিত অঞ্চলসমূহৰ জনসাধাৰণৰ সুৰক্ষাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।"