Prime Minister's Office
PM condoles demise of former CM of Himachal Pradesh Shri Virbhadra Singh Ji
08 JUL 2021 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of the former Chief Minister of Himachal Pradesh, Shri Virbhadra Singh Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Virbhadra Singh Ji had a long political career, with rich administrative and legislative experience. He played a pivotal role in Himachal Pradesh and served the people of the state. Saddened by his demise. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্না হিমাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী ওইবিরম্বা শ্রী বিরভদ্রা সিংহ জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 JUL 2021 9:37AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, হান্না হিমাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী ওইবিরম্বা শ্রী বিরভদ্রা সিংহ জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “শ্রী বিরভদ্রা সিংহ জী এদমিনিস্ত্রেতিব অমসুং লেজিসলেতিবতা য়াম্না হৈশিংবা অমা ওইনা মতম শাংনদগী রাজনিতীদা খোঙদারকখি। মহাক্না হিমাচল প্রদেশকী চাওখৎ থৌরাংদা থৌদাং কয়া অমা লৌবিরম্মী অমসুং রাজ্য অসিগী মীয়ামগী থবক কয়া অমা তৌবিরম্মী। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্কী ইমুং অমসুং পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।