Prime Minister's Office
PM congratulates all those inducted in Council of Ministers
07 JUL 2021 8:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all the colleagues who have taken oath today and wished them the very best for their ministerial tenure.
In a tweet, the Prime Minister said, "I congratulate all the colleagues who have taken oath today and wish them the very best for their ministerial tenure. We will continue working to fulfil aspirations of the people and build a strong and prosperous India. #Govt4Growth"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিনিস্তরশিংগী কাউন্সিলদা ফম পায়খ্রবশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
07 JUL 2021 8:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱাশক লৌখিবা কোলিকশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে অমসুং মখোয়গী মিনিস্ত্রীগী থবক্তা খ্বায়দগী য়াইফনবা পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ঐহাক্না ঙসি ঙসি ৱাশক লৌখিবা কোলিকশিংদা হরাওবা ফোংদোকচরি অমসুং মখোয়গী মিনিস্ত্রীগী থবক্তা খ্বায়দগী য়াইফনবা পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না মীয়ামগী নিংজবা আসাশিং থুংনবা থবক চৎথগনি অমসুং মরা চেৎপা অমসুম নুঙাই য়াইফবা ভারত অমা শেমগনি। #Govt4Growth”