প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী পুশকার সিংহ ধামিবু উত্তরাখন্দগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
04 JUL 2021 6:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী পুশকার সিংহ ধামিবু উত্তরাখন্দগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ঙসি ৱাশক লৌখিবা অতৈ অতোপ্পা পুম্বগীসু হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “শ্রী @pushkardhami অমসুং ঙসি ৱাশক লৌখিবা অতৈ অতোপ্পা পুম্বগীসু হরাওবা ফোংদোকচরি। তীম অসিনা উত্তরাখন্দগী চাওখৎ থৌরাং অমসুং নুঙাই য়াইফনবগী হোৎনরিবা অসিদা য়াইফ পাওজেল পীজরি।

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Pushkar Singh Dhami on taking oath as Uttarakhand CM
04 JUL 2021 6:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Pushkar Singh Dhami on taking oath as Chief Minister of Uttarakhand. He also congratulated all others who took oath today.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to Shri @pushkardhami and all others who took oath today. Best wishes to this team as they work towards the progress and prosperity of Uttarakhand."