প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে উত্তৰপ্রদেশৰ বিনিয়োগ বৃদ্ধি আৰু সুচল ব্যৱসায়ৰ উদ্যোগৰ প্রশংসা কৰিছে
02 JUL 2021 8:10PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে বিগত চাৰি বছৰ ধৰি উত্তৰপ্রদেশৰ বিনিয়োগ বৃদ্ধি আৰু সুচল ব্যৱসায়ৰ উদ্যোগৰ প্রশংসা কৰিছে। উত্তৰপ্রদেশৰ মুখ্যমন্ত্রী যোগী আদিত্যনাথৰ কার্যালয়ৰ পৰা দিয়া টুইটৰ বিষয়ে মন্তব্য কৰি প্রধানমন্ত্রীয়ে এটা টুইট বার্তাত জনাইছে যে গ্রামাঞ্চল আৰু সৰু চহৰসমূহতো এই সাফল্যৰ প্রভাৱ পৰিছে।

Prime Minister's Office
PM lauds Uttar Pradesh's efforts to increase investment and improving ease of doing business
02 JUL 2021 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Uttar Pradesh's efforts to increase investment and improving the ease of doing business in last four years.
Commenting on a tweet by the office of Uttar Pradesh Chief Minister, the Prime Minister underlined the fact that rural areas and small towns are also witnessing these achievements.