প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রামবন্দা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথীবা অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
02 JUL 2021 9:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কাশ্মীরগী রামবন্দা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না নুঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
পি.এম.ও.না ত্বীত তৌখি, “জম্মু অমসুং কাশ্মীরগী রামবন্দা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক অমদা পুন্সি মাংখিবা অসি নুঙাইতবা অমনি। লৈখিদ্রবশিং অসিগী নুংশি চান্নবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং য়াম্না থুনা ফগৎনবা ঐহাক্না থৌনিজরি: PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in road accident in Ramban
02 JUL 2021 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to road accident in Ramban, Jammu and Kashmir.
PMO tweeted, "Pained by the loss of lives due to an accident in Ramban, Jammu and Kashmir. Condolences to those who lost their loved ones. I pray that the injured recover soon: PM @narendramodi"