প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুনেগী ফেক্তরী অমদা মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে; এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
07 JUN 2021 8:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুনে, মহারাস্ত্রগী ফেক্তরী অমদা মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়াসু লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “পুনে, মহারাস্ত্রগী ফেক্তরী অমদা মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”
মহারাস্ত্রগী পুনেদা ইন্দস্ত্রিয়েল য়ুনিৎ অমা মৈ চাকপদগী পুন্সি মাংখ্রবা মীওইশিং অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা মরী-মতা খুদিমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২-২ এক্স-গ্রেসিয়র ওইনা পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাওথোকখ্রে৷ অশোক-অপন নংলিবা মীওইশিংদনা লুপা ৫০,০০০গী শেনফম পীরগনি৷"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to fire at a factory in Pune; announces ex-gratia
07 JUN 2021 8:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a fire at a factory in Pune, Maharashtra. The Prime Minister has also announced an ex-gratia.
The Prime Minister said, "Pained by the loss of lives due to a fire at a factory in Pune, Maharashtra. Condolences to the bereaved families.
The Prime Minister has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from the PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives due to a fire at an industrial unit in Pune, Maharashtra. Rs. 50,000 would be provided to those injured."