Prime Minister's Office
PM extends best wishes to people of Telangana on state’s Formation Day
02 JUN 2021 9:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the people of Telangana on the occasion of state’s Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said,
"Best wishes to the people of Telangana on the state’s Formation Day. The state is blessed with a unique culture and hardworking people who have excelled in many areas. Praying for the good health and well-being of the people of Telangana."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা রাজ্য অসি শেমখিবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেক পীখ্রে
02 JUN 2021 9:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা রাজ্য অসি শেমখিবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়,
"তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা রাজ্য অসি শেমখিবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসিদা তোপ-তোপ্পা কলচর অমসুং লম কয়াদা হৈথোই-শিংথোইরবা হোৎনবা কনবা মীওইশিং লৈরি। তেলঙ্গগী মীয়াম্না হকচাং ফনা অমসুং অনা-অয়েক য়াওদনা লৈনবা ঐহাক্না থৌনিজরি।"