Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Former Atomic Energy Commission chairman Dr. Srikumar Banerjee
23 MAY 2021 7:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of Former Atomic Energy Commission chairman Dr. Srikumar Banerjee.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dr. Srikumar Banerjee will be remembered for his pioneering contributions to Indian science, especially in the areas of atomic energy and metallurgy. He was also an outstanding mentor and institution builder. Saddened by his passing away. Condolences to his family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এতোমিক ইনর্জী কম্মিসনগী হান্নগী চেয়র্মেন, দাঃ স্রিকুমার বেনর্জীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
23 MAY 2021 7:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এতোমিক ইনর্জী কম্মিসনগী হান্নগী চেয়র্মেন, দাঃ স্রিকুমার বেনর্জীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না হায়খি, “দাঃ স্রিকুমার বেনর্জীনু ভারতকী সাইন্স, মরু ওইনা এতোমিক ইনর্জী অমসুং মেতাল্লর্জীগী হীরমদা লময়ানবা ওইনা তেংবাংলমখিবগীদমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক অসি শক্নাইরবা মেন্তর অমসুং ইন্সতিত্যুসন বিলদর অমসু ওইরম্মি। মহাক্না লৈখিদবনা ঐহাকপু ৱাহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।