প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২১ মে’ত বাৰাণসীৰ চিকিৎসক, পেৰামেডিকেল ষ্টাফ আৰু অন্যান্য আগশাৰীৰ স্বাস্থ্য কৰ্মীসকলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
20 MAY 2021 8:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২১ মে’ৰ পুৱা ১১বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিংযোগে বাৰাণসীৰ চিকিৎসক, পেৰামেডিকেল ষ্টাফ আৰু অন্যান্য আগশাৰীৰ স্বাস্থ্য কৰ্মীসকলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰিব৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শেহতীয়াভাৱে ডিআৰডিঅ’ আৰু ভাৰতীয় সেনাৰ যুটীয়া উদ্যোগত আৰম্ভ কৰা পণ্ডিত ৰাজন মিশ্ৰ ক’ভিড হাস্পতালকে ধৰি বাৰণসীৰ বিভিন্ন ক’ভিড হাস্পতালৰ কাম-কাজৰ পৰ্যালোচনা কৰিব৷ তেওঁ লগতে জিলাখনৰ নন-ক’ভিড হাস্পতালৰো কাম-কাজৰো বুজ ল’ব৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে বাৰাণসীত ক’ভিডৰ দ্বিতীয় লহৰ নিয়ন্ত্ৰণৰ বাবে চলিত প্ৰচেষ্টাৱলীৰ সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰাৰ লগতে ভৱিষ্যতৰ প্ৰস্তুতিৰ সন্দৰ্ভতো আলোচনা কৰিব৷

Prime Minister's Office
PM to interact with doctors, paramedical staff and other frontline health workers of Varanasi on 21 May
20 MAY 2021 8:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with doctors, paramedical staff and other frontline health workers of Varanasi on 21 May 2021 at 11 AM via video conferencing.
Prime Minister will review the working of various Covid hospitals in Varanasi including Pandit Rajan Mishra Covid Hospital, which was recently started through the joint efforts of DRDO and Indian Army. He will also review the working of non-Covid hospitals in the district.
Prime Minister will also discuss the ongoing efforts for tackling the second wave of Covid in Varanasi, and preparations for the future.