প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মে ২১দা বরানাসীগী দোক্তরশিং, পেরামেদিকেল স্তাফ অমসুং অতৈ ফ্রন্তলাইন হেল্থ ৱার্করশিংগা ৱারী শান্নগদৌরি
20 MAY 2021 8:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২১গী অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী থোংদা বরানাসীগী দোক্তরশিং, পেরামেদিকেল স্তাফ অমসুং অতৈ ফ্রন্তলাইন হেল্থ ৱার্করশিংগা লোইননা ৱারী শান্নগদৌরি।
হন্দক্তা দি.আর.দি.ও. অমসুং ইন্দিয়ন আর্মীনা পুন্না হোৎনদুনা হাংদোকখিবা পন্দিৎ রজন মিশ্রা কোবিদ হোস্পিতাল য়াওনা প্রধান মন্ত্রীনা বরানাসীদা লৈবা তোঙান তোঙানবা কোবিদ হোস্পিতালশিংনা মথৌ তৌরিবা মওং অসি য়েংশিনগনি। মহাক্না জিলা অসিদা নন-কোবিদ হোস্পিতালশিংনা মথৌ তৌরিবা মওং অসিসু য়েংশিনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা বরানাসীদা কোবিদকী অনিশুবা ৱেব অসি লাকশিন্নবা হৌজিক হোৎনরিবা অমসুং তুংগীদমক শেম-শারিবশিংসু খন্নগনি।

Prime Minister's Office
PM to interact with doctors, paramedical staff and other frontline health workers of Varanasi on 21 May
20 MAY 2021 8:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with doctors, paramedical staff and other frontline health workers of Varanasi on 21 May 2021 at 11 AM via video conferencing.
Prime Minister will review the working of various Covid hospitals in Varanasi including Pandit Rajan Mishra Covid Hospital, which was recently started through the joint efforts of DRDO and Indian Army. He will also review the working of non-Covid hospitals in the district.
Prime Minister will also discuss the ongoing efforts for tackling the second wave of Covid in Varanasi, and preparations for the future.