রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসনা লৈবাক অসিদা লিক্ব্যুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন এম.তি. ৮৭০০ হেন্না ফংহনখ্রে
কেরলাদা ওক্সিজেন হেন্না সপ্লাই তৌনবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস অমা এম.তি. ১১৮ পুদুনা রাজ্য অসি তম্না লাক্লি
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ১৩৯না মখোয় মখোয়গী খোংচৎ মপুং ফাখ্রে
হৌজিক্তি নুংতি নুমিৎ খুদিংগী ওইনা ওক্সিজেন এক্সপ্রেসনা এল.এম.ও. এম.তি. ৮০০রোম ফংহল্লি
আন্ধ্র প্রদেশনা এল.এম.ও. এম.তি. ৪০ পুদুনা লাক্লিবা মহাক্কী অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ফংখ্রে
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসনা পুরক্লিবা ওক্সিজেন রাজ্য ১৩ মমিং ওইনা হায়রবদা উত্তরখন্দ, কর্নতাকা, মহারাস্ত্র, এম.পি., আন্ধ্র প্রদেশ, রাজস্থান, তামিল নাদু, হরিয়ানা, তেলঙ্গনা, পঞ্জাব, কেরলা. দিল্লি অমসুং য়ু.পি.দা ফংহনখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ৫২১, য়ু.পি.দা এম.তি. ২৩৫০রোম, এম.পি.দা এম.তি. ৪৩০, হরিয়ানাদা এম.তি. ১২২৮, তেলঙ্গনাদা ৩০৮, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০, কর্নতাকাদা এম.তি. ৩৬১, উত্তরখন্দদা এম.তি. ২০০, তামিল নাদুদা এম.তি. ১১১, আন্ধ্র প্রদেশতা এম.তি. ৪০ অমসুং দিল্লিদা এম.তি. ৪০ হেন্না ওক্সিজেন এক্সপ্রেসনা ওক্সিজেন ফংহনখ্রে
15 MAY 2021 6:05PM by PIB Imphal
পল পুম্নমক লান্থোক্তুনা অমসুং অনৌবা সোলুসনশিং পুথোক্তুনা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্ব্যুইদ মেদিকেল ওক্সিজেন পুরকপগী থবক লেপ্পা লৈত্রি৷ হৌজিক ফাওবদা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ৫৪০ হেন্না শিজিন্নদুনা এল.এম.ও. এম.তি. ৮৭০০ হেন্না পুরকখ্রে৷
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ১৩৯না মখোয় মখোয়গী খোংচৎ মপুং ফাখ্রে অমসুং তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা ওক্সিজেন ফংহনখ্রে৷
হৌজিক হৌজিক ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ৬না তেঙ্কর ৩৫ শিজিন্নদুনা এল.এম.ও. এম.তি. ৪৭৫ হেন্না পুদুনা লাক্লি৷
হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেসনা লৈবাক অসিদা এল.এম.ও. এম.তি. ৮০০রোম নুংতি নুমিৎ খুদিংগী ফংহন্দুনা লাক্লি৷
ইন্দিয়ন রেলৱেগী থৌনানা ওক্সিজেনগীদমক হায়জরক্লিবা রাজ্যশিং অসিদা তেল্লবা মতমগী মনুংদা অসিগুম্বা য়াম্লবা এল.এম.ও. অসি ফংহনবা ঙম্লিবনি৷
আন্ধ্র প্রদেশনা এল.এম.ও. এম.তি. ৪০ পুদুনা লাক্লিবা মহাক্কী অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ফংখ্রে৷
কেরলাদা ওক্সিজেন হেন্না সপ্লাই তৌনবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস অমা এম.তি. ১১৮ পুদুনা রাজ্য অসি তম্না লাক্লি৷
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ৫২১, য়ু.পি.দা এম.তি. ২৩৫০রোম, এম.পি.দা এম.তি. ৪৩০, হরিয়ানাদা এম.তি. ১২২৮, তেলঙ্গনাদা ৩০৮, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০, কর্নতাকাদা এম.তি. ৩৬১, উত্তরখন্দদা এম.তি. ২০০, তামিল নাদুদা এম.তি. ১১১, আন্ধ্র প্রদেশতা এম.তি. ৪০ অমসুং দিল্লিদা এম.তি. ৪০ হেন্না ওক্সিজেন এক্সপ্রেসনা ওক্সিজেন ফংহনখ্রে৷
অনৌবা ওক্সিজেন পুরকপা হায়বসি য়াম্না দাইনামিক ওইবা ওক্সর্সাইজ অমনি অমসুং ফিগরশিং মতম পুম্নমক্তা অপদেৎ তৌরি৷ ওক্সিজেন হাল্লবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কয়া অমা ঙসি অহিং অথেংবদা মখোয় মখোয়গী খোংচৎ হৌরবা য়াই৷
রেলৱেনা ওক্সিজেন পীগদৌরিবা মফমশিং অদুগী তোঙান তোঙানবা রুতশিং মেপ শেমদোকখ্রে অমসুং রাজ্যশিংগী তঙাই ফদবা অমা হেক্তা লাকপা মতমদা ওক্সিজেন ফংহন্নবা শেম-শাদুনা লৈরি৷ এল.এম.ও. পুরক্ননবগীদমক রাজ্যশিংনা ইন্দিয়ন রেলৱেদা তেঙ্করশিং ফংহল্লি৷

Ministry of Railways
Oxygen Expresses deliver more than 8700 MT of Liquid Medical Oxygen to the Nation
One Oxygen Express is racing towards Kerala with 118 MT of load to boost Oxygen supply in the region
139 Oxygen Expresses have completed their journey so far
Oxygen Expresses delivering nearly 800 MT of LMO to the Nation each day now
Andhra Pradesh gets it's First Oxygen Express with 40 MT of LMO
Oxygen relief by Oxygen Expresses reaches out to 13 states namely Uttarakhand, Karnataka, Maharashtra, MP, Andhra Pradesh, Rajasthan, Tamil Nadu, Haryana, Telangana, Punjab, Kerala, Delhi & UP
So far 521 MT of Oxygen has been offloaded in Maharashtra, nearly 2350 MT in UP, 430 MT in MP, 1228 MT in Haryana, 308 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan, 361 MT in Karnataka, 200 MT in Uttarakhand, 111 MT in Tamil Nadu, 40 MT in Andhra Pradesh and more than 3084 MT in Delhi
15 MAY 2021 6:05PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered more than 8700 MT of LMO in more than 540 tankers to various states across the country.
It may be noted that 139 Oxygen Expresses have completed their journey so far and brought relief to various States.
Till the time of this release, 6 loaded Oxygen Expresses on run with more than 475 MT of LMO in 35 tankers.
Oxygen Expresses have been delivering nearly 800 MT of LMO to the Nation each day for last few days.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Andhra Pradesh has got it's First Oxygen Express in Nellore with 40 MT of LMO.
One Oxygen Express is racing towards Kerala with 118 MT of load to boost Oxygen supply in the region.
Till the time of this release, so far 521 MT of Oxygen has been offloaded in Maharashtra, nearly 2350 MT in UP, 430 MT in MP, 1228 MT in Haryana, 308 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan, 361 MT in Karnataka, 200 MT in Uttarakhand, 111 MT in Tamil Nadu, 40 MT in Andhra Pradesh and more than 3084 MT in Delhi
Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.
Railways has mapped different routes with Oxygen supply locations and keeps itself ready with any emerging need of the States. States provide tankers to the Indian Railways for bringing LMO.