প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রোফেসর এস. তিকেন সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
13 MAY 2021 10:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রোফেসর এস. তিকেন সিংহনা লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
"@BJP4Manipurগী প্রসিদেন্ত ওইরম্বা প্রোফেসর এস. তিকেন সিংহনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক অসি মনিপুরদা পার্তীগী মপাঙ্গল হাপলম্বা হোৎনবা কনবা কার্য়কর্তা অমা ওইনা নীংশিংনহৌরগনি। মহাক্না মীয়ামগী শেবা তৌনবা লৌখৎপা খোঙথাং কয়াদা থৱায় য়াওনা শরুক য়ারমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং সপ্পোর্তরশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি। "

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Prof S Tiken Singh
13 MAY 2021 10:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Prof S Tiken Singh.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Saddened by the demise of Prof. S Tiken Singh, President of @BJP4Manipur. He will be remembered as a hardworking Karyakarta who strengthened the Party in Manipur. He was active in many social service initiatives. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."