Prime Minister's Office
PM greets people on Eid-ul-Fitr
14 MAY 2021 8:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Eid-ul-Fitr.
In a tweet, the Prime Minister said, "Best wishes on the auspicious occasion of Eid-ul-Fitr. Praying for everyone’s good health and well-being. Powered by our collective efforts, may we overcome the global pandemic and work towards furthering human welfare.
Eid Mubarak!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে
14 MAY 2021 8:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা ইদ-উল-ফিতরগী থৌরমদা য়াইফ পাওজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ইদ-উল-ফিতরগী নুঙাইরবা থৌরম অসিদা য়াইফ পাওজেল পীজরি। মীপুম খুদিংমকপু মশা-মউ ফবা অমসুং নুঙাই-য়াইফবা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি। ঐখোয় পুন্না হোৎনবগী শক্তীনা, লায়চৎ অসিবু মায়থিবা পীবা অমসুং মীওইবা পুম্বগী নুঙাই-য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু।
ইদ মুবারক!”।