হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
দি.জি.সি.আই.না চহি ২দগী ১৮ ফাওবগী মীওই কাংলুপকীদমক্তা কোভেক্সিনগী ক্লিনিকেল ত্রাইএল ফেজ ২/৩গী অয়াবা পীখ্রে
এম./এস. ভারত বাইওতেক্না মশা-মউ ফবা ভলন্তিয়র ৫২৫দা ত্রাইএল পাংথোক্কনি
13 MAY 2021 10:35AM by PIB Imphal
লৈবাক অসিগী নেস্নেল রিগ্যুলেতর ওইরিবা, দ্রগস কন্ত্রোল্লর জেনেরেল অফ ইন্দিয়া (দি.জি.সি.আই.)না নীংথিনা য়েংশিল্লবা তুংদা সবজেক্ত এক্সপর্ত কম্মিত্তী (এস.ই.সি.)না হায়জরকপা য়াদুনা ভেক্সিন অসিবু পুথোক্লিবা ভারত বাইওতেক্তা ১২/৫/২০২১দা চহি ২দগী ১৮ ফাওবগী মীওই কাংলুপকীদমক্তা কোভেক্সিন (কোবিদ ভেক্সিন)গী ফেজ ২/৩গী ক্লিনিকেল ত্রাইএল পাংথোকপগী অয়াবা পীখ্রে।
এম./এস. ভারত বাইওতেক ইন্তর্নেস্নেল লিমিতেদ, হাইদ্রবাদ (বি.বি.আই.এল.)না চহি ২দগী ১৮ ফাওবগী মীওই কাংলুপকীদমক্তা কোভেক্সিন গী ফেজ ২/৩গী ক্লিনিকেল ত্রাইএল পাংথোকপগী অয়াবা পীনবা হায়রকখিবনি। ত্রাইএল অসি মশা-মউ ফবা ভলন্তিয়র ৫২৫দা পাংথোক্কনি।
ত্রাইলগী মনুংদা, নুমিৎ ০ অমসুং ২৮দা ইন্ত্রামসক্যুলর রুৎকী খুত্থাংদা দোজ অনি থোক্না কাপকনি।
অথুবা মতমদা থবক পাংথোকপগী থৌওং অমগী মখাদা, হায়জরকপা অসি ১১/৫/২০২১দা সবজেক্ত এক্সপর্ত কম্মিত্তী (এস.ই.সি.) (কোবিদ-১৯)দা খন্নখি। কম্মিত্তী অসিনা নীংথিজনা খন্নরবা তুংদা অখন্নবা হীরম খরগী মতুং ইন্না হায়রিবা ফেজ ২/৩গী ক্লিনিকেল ত্রাইএল পাংথোকপগী অয়াবা পীখিবনি।

Ministry of Health and Family Welfare
DCGI approves Phase II/III clinical trial of COVAXIN in the age group of 2 to 18 Years
M/s Bharat Biotech to conduct trials in 525 healthy volunteers
13 MAY 2021 10:35AM by PIB Delhi
The National Regulator of the country, the Drugs Controller General of India (DCGI), after careful examination, has accepted the recommendation of Subject Expert Committee (SEC) and accorded permission to conduct the Phase II/III clinical trial of Covaxin (COVID vaccine) in the age group 2 to 18 years, to its manufacturer Bharat Biotech Ltd on 12.05.2021.
M/s Bharat Biotech International Ltd., Hyderabad (BBIL) had proposed to carry out a Phase- II/III clinical trial of Covaxin in the age group of 2 to 18 years. The trial will be conducted in 525 healthy volunteers.
In the trial, the vaccine will be given by intramuscular route in two doses at day 0 and day 28.
As rapid regulatory response, the proposal was deliberated in Subject Expert Committee (SEC) (COVID-19) on 11.05.2021. The Committee after detailed deliberation recommended for grant of permission to conduct proposed Phase II/III clinical trial to certain conditions.