প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এম.পি. শ্রী রঘুনাথ মোহাপত্রনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
09 MAY 2021 7:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এম.পি. শ্রী রঘুনাথ মোহাপত্র জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “এম.পি. শ্রী রঘুনাথ মোহাপত্র জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক্না আর্ত, আর্কিতেকচর অমসুং কলচরগী তাইবংদা লময়ানবা অমা ওইনা থৌদাং লৌবিখি। ত্রেদিসনেল ক্রাফসপু মীয়ামদা খঙহন্নবা লৌখিবা থৌদাংশিংনা মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of MP Shri Raghunath Mohapatra
09 MAY 2021 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of MP Shri Raghunath Mohapatra Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of MP Shri Raghunath Mohapatra Ji. He made pioneering contributions to the world of art, architecture and culture. He will be remembered for his contributions towards popularising traditional crafts. My thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."