প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জ্যেষ্ঠ সাংবাদিক শেষ নাৰায়ণ সিঙৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
07 MAY 2021 11:21AM by PIB Guwahati
জ্যেষ্ঠ সাংবাদিক শ্ৰী শেষ নাৰায়ণ সিঙৰ ম়ত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক শোক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে সাংবাদিকতাৰ ক্ষেত্ৰখনলৈ শ্ৰী সিঙে আগবঢ়োৱা উল্লেখনীয় অৰিহণাৰ কথা তেওঁ সদায়ে মনত ৰাখিব। প্ৰয়াত সাংবাদিকগৰাকীৰ শোক সন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ শ্ৰী মোদীয়ে সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছে।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of senior journalist Shesh Narayan Singh
07 MAY 2021 11:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the death of the senior journalist Shri Shesh Narayan Singh ji.
The Prime Minister said that he will always be remembered for his significant contribution to the world of journalism. Shri Modi conveyed his condolences to the family.