প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখনত সশস্ত্ৰ বাহিনীসমূহৰ ভূমিকাক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 MAY 2021 6:00PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখনত সশস্ত্ৰ বাহিনীসমূহৰ ভূমিকাক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰশংসা কৰিছে।
প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজনাথ সিঙৰ “অদৃশ্য শত্ৰুৰ বিৰুদ্ধে যুঁজঃ বৰ্ধিত ক’ভিড-১৯ ৰ প্ৰতি প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ সঁহাৰি” শীৰ্ষক এটি লেখাৰ উল্লেখেৰে, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এটা টুইটত কয়ঃ
'জল', 'থল' আৰু 'নভ'... ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখন সুদৃঢ়কৰণত আমাৰ সশস্ত্ৰ বাহিনীসমূহে কোনো সুৰুঙা বাকী ৰখা নাই।

Prime Minister's Office
PM praises the role of the armed forces in the fight against COVID-19
06 MAY 2021 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the role of the armed forces in the fight against COVID-19.
Referring to a write up by Shri Rajnath Singh, Raksha Mantri, titled “Fighting the Invisible Enemy: MoD’s Response on COVID-19 Surge”,the Prime Minister said in a tweet:
'Jal', 'Thal' and 'Nabh'...our armed forces have left no stone unturned in strengthening the fight against COVID-19.”